ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 2019-08-13T14:36:58+00:00

Προπονητής των γυναικείων τμημάτων και τμημάτων των ακαδημιών μας για τη σεζόν 2019-2020 είναι ο Αργύρης ΚΟΥΒΑΡΑΣ.

Ο Αργύρης ΚΟΥΒΑΡΑΣ εκτός από πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ με τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων τη χρονια 2018-2019, κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων
με την ομάδα μας και συμμετείχε με το
τμήμα νεανίδων στις έξι καλύτερες ομάδες
της Ελλάδας, κάτι που έγινε για πρώτη
φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο κοουτς Κουβάρας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ, κάτοχος διπλώματος προπονητή, επίσης προπονεί τμήμα της μικτή ΕΣΚΑΣΕ, ενώ παίρνει μέρος ως προπονητής στα κλιμάκια της Ε.Ο.Κ, παράλληλα τα τελευταία χρόνια προπονεί και τα τμήματα υποδομής του Απόλλων Λιβαδειάς.

Ο Θοδωρής ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει προπονητής των ανδρικών τμημάτων του Σύλλα για τη σεζόν 2019-2020, Θα κοουτσάρει εκτός του ανδρικού, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες και τμήματα ακαδημιών του συλλόγου μας.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής τμημάτων του Τελεθριακού (παιδικό, εφηβικό), ενώ η συνεργασία με το σύλλογο μας ξεκίνησε από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, προπονώντας τμήματα των ακαδημιών μας.

Προπονητής και τη σεζον 2019-2020 θα συνεχίσει να είναι ο Παναγιώτης Μπαρμπούνης

Το 2016 ξεκίνησε η ακαδημία βόλεϊ του Σύλλα με προπονητή τον Παναγιώτη ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ, παλαίμαχο αθλητή με πολλές διακρίσεις τόσο στο βόλεϊ σάλας όσο και στο beachvolley καθώς επίσης και διαιτητή.

Ο Παναγιώτης Μπαρμπούνης γυμνάζει και προπονεί δυο τμήματα ακαδημιων και τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων τα οποία θα πάρουν για δεύτερη χρονιά στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. τη σεζόν 2019-2020.

Το 2013 ξεκινά η συνεργασία της ομάδα μας με το φυσιοθεραπευτή Στράτο ΚΟΛΛΙΟ ( απόφοιτο Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης) ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποθεραπεία των αθλητών μας σε περιπτώσεις τραυματισμού, φροντίζει την ομαλή και γρήγορη αποκατάσταση τους και συνοδεύει κάθε αποστολή του συλλόγου μας.